Travis Barker се възстановява

Музикантът беше приет спешно в болница заради панкреатит

03 юли 2022
social
Снимка от БГНЕС

Travis Barker се чувства много по-добре след хоспитализацията по-рано тази седмица. 

46-годишният барабанист на Blink-182 и съпруг на риалити звездата Kourtney Kardashian публикува съобщение за състоянието си в Instagram, в което обяснява, че тръбичка за извеждане на течност от панкреаса е била повредена по време на рутинно ендоскопско изследване. Това е довело до проблемите му и последвалото спешно постъпване в болница. 

“Отидох за ендоскопия в понеделник и се чувствах чудесно”, пише Barker. “След това обаче започнаха мъчителни болки и съм в болница оттогава. По време на ендоскопията беше отстранен много малък полип на много чувствително място, което обичайно се третира от специалист, но за нещастие процедурата повреди много важна дренажна тръба за панкреаса. Това доведе до животозастрашаващ панкреатит… Много съм благодарен за интензивното лечение, благодарение на което сега съм много по-добре”. 

Kardashian също публикува изявление за здравето на съпруга си в Instagram story:

“Беше много плашеща и емоционална седмица. Здравето е всичко и понякога приемаме за даденост колко бързо може да се промени. Благодаря на Бога, че излекува съпруга ми, за вашите молитви за него и за нас, за огромната любов и подкрепа. Трогната съм и съм благодарна. Благодаря и на нашите специалисти, лекари и сестри в Cedars Sinai, които положиха невероятни грижи за съпруга ми и за мен по време на престоя ни тук”.

 

Новини