Удариха с предмет Lady Gaga на концерт

Певицата изпълнявала от сцената "Hold My Hand" от “Топ Гън: Маверик”

11 август 2022
social
Снимка от БГНЕС

Lady Gaga беше ударена по главата от предмет хвърлен към сцената по време на концерта ѝ в Канада. Случката е от шоуто на звездата в Торонто в събота, част от турнето "Chromatica Ball".

В клипчета в социалните мрежи се вижда как докато Gaga изпълнява песента "Hold My Hand" от саундтрака на “Топ Гън: Маверик”, предмет, хвърлен към сцената, я удря по главата. Въпреки това, като истински професионалист, тя дори не трепва и продължава да пее. За щастие, въпросният предмет е бил плюшена играчка. Инцидентът е станал в края на концерта, след като звездата е изпълнила над 20 песни. 

Много фенове обаче споделиха възмущението си в социалните мрежи от случката като изтъкнаха, че хвърлянето на каквито и да било предмети срещу изпълнителите на сцената е опасно.

Според някои медии играчката е кукла Dr Simi - талисманът на мексиканска верига аптеки, а хвърлянето ѝ към сцената на концерти се било превърнало в нещо като традиция в Мексико. За първи път това се случило по време на шоу в страната на Aurora миналата година. Оттогава плюшката била запращана към подиума на концерти на The Killers, Coldplay и 5 Seconds Of Summer. 

Новини