Ed Sheeran пя с 50 Cent на концерт

22 ноември 2023
Ed Sheeran
Снимка от БГНЕС

50 Cent изненада феновете на шоуто си в Лондон снощи (21-и ноември) със специален гост. 

Американската рап звезда беше в O2 Arena във вторник като част от турнето „The Final Lap“, когато на сцената се спусна куб, с надпис „в тази кутия има чудовище“. Миг по-късно параванът беше повдигнат и зад него се оказа Ed Sheeran, който започна да пее хита си от 2017 г. „Shape Of You“.
 

@anacarvalho69 50 Cent brings out Ed Sheeran in London 2023 #thelastlaptour2023 #50cent #edsheeran ♬ original sound - Ana Carvalho

@riiano7 What a duo 😂🫡 #50cent #50centlondon #thefinallaptour #thefinallaptour2023 #thefinallaptourlondon #edsheeran #edsheeranlondon #50centlive ♬ original sound - Ri 𓅃

Британският певец документира изненадващото посещение в своята история в Instagram. „50 Cent ме покани в O2 да изпея „Shape Of You“, сподели той. Той също така се засне как се разхожда зад кулисите и приглася на изпълнението на 50 Cent на парчето „21 Questions“. 

След появата си Sheeran изгледа останалата част от концерта от място сред публиката. 

50 Cent сподели кадри в своя Instagram след изпълнението, като написа, че те са „накарали O2 да полудее“. Той също така публикува снимка на двамата зад кулисите. 
 

Това не е първият път, когато изпълнителите си партнират. 50 Cent, Sheeran и Eminem си сътрудничиха по парчето „Remember The Name“ от „No.6 Collaborations Project“ на Sheeran от 2019 г.
 

През лятото Eminem се присъедини към Sheeran на сцената по време на спирка в американската част от световното турне на певеца „Mathematics“.

50 Cent изнася концерти с Busta Rhymes като част от турнето си в Европа и САЩ, за да отпразнува 20-ата годишнина от дебютния си албум от 2003 г., „Get Rich or Die Tryin“. През февруари тази година изпълнителят каза, че е отворен да пише нова музика, когато му дойде времето. Той не е издавал албум от „Animal Ambition“ от 2014 г., като вместо това избира да се съсредоточи върху други проекти.

Междувременно Sheeran започна да пуска официалните клипове към песните от последния си албум “Autumn Variations”. Видеата са създадени като част от глобален конкурс, в който са били подадени над 4000 клипа от 75 държави. Sheeran лично е избрал победителите от 14 страни: Ирландия, Обединеното кралство, Австралия, Италия, Холандия, Съединените щати, Бразилия, Германия, Япония, Франция, Нова Зеландия, Тайван, Мексико и Индия. 

Според съобщението на музикалната компания Warner Music проектът „продължава да изпълнява първоначалната визия на Ed за „Autumn Variations“ като албум за феновете и от феновете, докато той изтъква тяхното артистично изкуство“.

 

Новини