Уил Смит и Джейда заедно публично

Това се случва за първи път след Оскарите

14 август 2022
social
Снимка от БГНЕС

Уил Смит и Джейда Пинкет се появиха заедно на публично място за първи път след шамара на Оскарите. Двойката беше забелязана да напуска Нобу в Малибу в събота следобед. Уил, облечен в небрежно облекло и шапка, вървеше преди Джейда, която го следваше плътно и очевидно се беше хванала за ризата или панталона му, съобщи сайтът TMZ.

После двойката се качи в автомобила си и потегли нанякъде с Уил Смит на шофьорското място. Преди това актьорът показа знак за мир на минувач, който извика името му. 

На церемонията по връчването на „Оскарите”, която се проведе през март, домакинът на събитието Крис Рок сравни съпругата на Смит Джейда, страдаща от алопеция, с героинята на филма "GI Jane", припомня БГНЕС. Без да оцени шегата, Уил Смит се качи на сцената и удари комика в лицето. По-късно актьорът се извини за поведението си, но това не го спаси от последствията. Заради инцидента Академията за филмово изкуство и наука забрани Уил Смит да присъства на техните събития за 10 години, а Netflix и Sony спряха снимките на филми с участието на актьора.

Новини