Уил Смит ще прави продължение на емблематичен негов филм

04 декември 2023
Will Smith
Снимка от БГНЕС

Можем ли да очакваме продължение на един от най-популярните филми на Уил Смит в близко бъдеще? Става по-сложно, когато вземете предвид всички емблематични филми, в които актьорът е участвал и продуцирал. От "Преследване на щастието", през "Hitch", до "Лоши мочета", не е тайна, че Смит е поел множество различни роли на големия екран.

По време на Международния филмов фестивал Червено море в Джеда, Саудитска Арабия, той е потвърдил продължението на „Аз съм легенда“ по време на едно от събитията на фестивала, споделяйки, че сценарият е пристигнал и че той очаква с нетърпение предстоящ разговор с Майкъл Б. Джордан.

„Трябва да си истински любител на „Аз съм легенда“, за да знаеш това, но в първата версия, моят герой умира, но на DVD-то имаше алтернативна версия на края, където моят герой оживя" За да запази някои подробности относно дългоочаквания проект, Смит завърши с: „Не мога да ви кажа нищо повече, но Майкъл Б. Джордан е вътре.“

Смит ще играе и продуцира филма заедно с Джордан. Официалната премиерна дата за "I Am Legend 2" все още не е обявена, докато актьорите се запознават с новия сценарий.

Новини