Victoria Beckham говори за изневярата на съпруга си в документална поредица

04 октомври 2023
The Beckhams
Снимка от БГНЕС

Victoria Beckham говори откровено за шумно отразяваната от медиите предполагаема изневяра на съпруга си David, като определи събитията като "най-трудния период" от брака им.

Двойката отрича твърденията, че бившият футболист е имал извънбрачна връзка, докато е играл за Реал Мадрид през 2003 г. 

"Беше най-тежкият период за нас, защото се чувствахме сякаш целият свят беше против нас", казва бившата певица от Spice Girls в документална поредица на стрийминг услугата Netflix. "И лошото е - бяхме един срещу друг, ако трябва да съм честна". 

В документалната продукция "Beckham", чиято официална премиера се състоя във вторник вечерта, съпрузите не обсъждат подробности за това какво точно се е случило тогава.

Все пак Victoria споделя:

"До периода с Мадрид, понякога имахме усещането, че сме в ситуация на "ние срещу всички". Но бяхме заедно, бяхме свързани, разчитахме един на друг. Докато бяхме в Испания обаче вече не се чувствахме по този начин. И това е тъжно. Дори не мога да ви опиша колко трудно беше и как ми се отрази".

За огромното медийно внимание към нея и децата им след преместването дизайнерката добавя:

"Беше истински кошмар. От момента, в който отидохме, пресата ни преследваше навсякъде, където отидехме. Беше направо цирк - много е забавно, когато циркът дойде в града, нали? Е, освен ако не си част от цирка".

На въпрос дали е била обидена на съпруга си, Victoria отговаря: 

"Ако трябва да съм честна, да, бях. Честно казано, вероятно това е моментът от живота ми, когато съм се чувствала най-нещастна". 

В поредицата David Beckham също говори за този период от брака им. 

"Имаше някои ужасни истории, с които беше трудно да се справим. Това беше първият път, когато с Victoria бяхме подложени на такова напрежение в брака ни. Мисля, че и двамата се чуствахме сякаш се давим. Честно казано, не знам как успяхме да го преодолеем".

Victoria и David сключиха брак през 1999. На премиерата на "Beckham" в Лондон съпрузите бяха с четирите си деца.

Новини