Вижте какво мисли Jon Bon Jovi за сватбата на сина си с Milly Bobby Brown

18 април 2024
Bon Jovi
Снимка от БГНЕС

Jon Bon Jovi наскоро сподели мнението си за годежа на сина си Jake Bongiovi и годеницата му Milly Bobby Brown.

Според Entertainment Tonight 62-годишната рок икона одобрява връзката и е много развълнуван за бъдещето на двойката. Той говори пред The Times за годежа и разкри мислите си за бъдещата си снаха.

„Запознах се с нея през последната година, тя работи наистина усилено и тя и Джейк ще растат заедно по свой начин. Това е ускорена версия на това, през което преминах преди 40 години и мисля, че с подкрепата на семейството около тях, те ще бъдат страхотни заедно."

21-годишният Bongiovi и 20-годишният Brown се сгодиха през април 2023 г. и в момента са в процес на планиране на сватбата. По време на мартенско интервю за Entertainment Tonight, Brown спомена колко благословена се е чувствала да може да планира специалния ден с най-добрия си приятел.

Jon сподели част от собствената си любовна история със съпругата си Dorothea Hurley, която срещнал в гимназията през 80-те години на миналия век и оттогава е женен за нея.

„Тя седна до мен в час по история. Ние сме от едно място, на една и съща възраст сме и тя беше с мен, когато бях никой, така че тръгнахме заедно по пътя."

Датата и мястото на сватбата все още не са съобщени, тъй като Bongiovi и Brown се наслаждават на последните си останали моменти на предбрачно блаженство!

Magic - Музиката, която обичаш

Новини