Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Забавят излизането бъдещите филми от "Междузвездни войни"
Забавят излизането бъдещите филми от
Забавят излизането бъдещите филми от "Междузвездни войни" Неделя, 23.09.2018 г., 09:03 ч. Забавянето на темпото бе определено от филмови специалисти като "битка за спечелване на феновете"

Плановете на филмовото студио „Дисни” да забави реализирането на бъдещи филми от сагата "Междузвездни войни" бе приветствано от фенове, които се надяват, че така новите продукции от многомилиардната фантастична сага ще бъдат по-добри и оригинални в творчески план.

Изпълнителният директор на компанията Боб Айгър призна, че е било грешка да се пуска по един филм от сагата всяка година и че това може би е породило умора сред феновете.

Забавянето на темпото бе определено от филмови специалисти като "битка за спечелване на феновете". Той припомни, че в миналото почитателите на междузвездната сага са очаквали с трепет всеки нов филм от нея, когато между филмите интервалите са били по-големи.

От 2015 г. досега „Дисни” пусна два от трите планирани филма, базирани около характери от оригиналните три продукции на Джордж Лукас, както и още два производни филма, разказващи за живота на герой от сагата.

Коментари