Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Започнаха залозите за бебето на Хари и Меган
Започнаха залозите за бебето на Хари и Меган
Започнаха залозите за бебето на Хари и Меган Сряда, 17.10.2018 г., 17:15 ч. Според букмейкърите освен Даяна, ако бебето е момиче, са възможни още Елизабет, Мери и Алис, а ако е момченце се открояват Артър, Албърт, Едуард и Чарлз

Във Великобритания букмейкъри започнаха да приемат залози за възможното име на бъдещото дете на херцозите на Съсекс принц Хари и Меган Маркъл. Има вероятност бъдещите родилите да не разгласят пола на бебето до раждането му, както направиха херцозите на Кеймбридж принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън.

Мнозина са склонни да предположат, че ако на бял свят се появи момиченце, Хари и Меган могат да го кръстят на името на покойната майка на принца, принцеса Даяна. Голямата британска букмейкърска кантора "Уилям Хил" и борсата за залагания "Бетфеър" потвърждават този вариант със залози 10 към 1 в първия случай (момиченце) и 8 към едно във втория (име Даяна).

Според букмейкърите от "Пади Пауър" освен Даяна, възможни са и други популярни имена, сред които най-много се открояват Артър и Алис, Албърт, Едуард, Чарлз, Елизабет и Мери.

Коментари