Звезда от "Приятели" е с последен стадий на рак

Актьорът е бил диагностициран преди 3 години

21 юни 2021
social
Снимка от facebook

Звездата от "Приятели" James Michael Tyler разкри в емоционално интервю пред водещия Craig Melvin от сутрешния блок на NBC "Today", че е диагностициран с раково заболяване в последния, 4-и стадий. Заради метастази в костите, актьорът вече не може да ходи.

"През септември 2018 г. ми поставиха диагноза рак на простатата, който се е разпространил и в костите", сподели 59-годишният Tyler, познат като Гюнтер от "Приятели", "Прогнозата... разбира се, това 4-и стадий, така че вероятно скоро ще ме пипне".

След откриването на заболяването преди три години при рутинен преглед, в годината на пандемията ракът се е разпространил и е започнал да причинява счупвания на костите и образуването на тумори по гръбнака. В резултат актьорът вече не може да ходи.

James Michael каза, че се държи благодарение на прекрасната си съпруга и би искал да го бяха хванали по-рано.

Tyler се изявяваше като мениджъра на световноизвестното кафене "Central Perk" във всичките 10 сезона на комедийния сериал. Той призна, че си пише в Instagram с David Schwimmer, който изигра Рос в поредицата, откакто колегата му е разбрал за състоянието му. По думите му вероятно и останалите звезди от екипа знаят за диагнозата, защото продуцентите на шоуто са информирани отдавна. James Michael Tyler участва чрез видеовръзка в специалното предаване, посветено на сериала, което се излъчи миналия месец и за първи път от 17 години събра шестимата основни актьори заедно пред камера сред декорите на любимия на поколения зрители ситком. 

Новини