Звездите на "Домът на дракона" се събраха за премиерата на сезон 2 в Лондон

11 юни 2024
Matt Smith
Снимка от БГНЕС

С голяма драконова глава, пламъци, маскирани фенове, плеяда от звезди и, разбира се, с Железния трон, беше отбелязана премиерата на втория сезон на сериала "Домът на дракона"

По червения килим преминаха повечето от популярните лица на поредицата, включително Emma D’Arcy, Olivia Cooke, Matt Smith, Fabien Frankel, Steve Toussaint, Eve Best и Harry Collett. 

Smith беше посрещнат с особено голям ентусиазъм от феновете, като на фона на обещанията за повече дракони в новия сезон, актьорът разкри, че броят им вече е 14. 

“Това, от което имат нужда, е групова терапия и торта "Червено кадифе"”, пошегува се той във връзка със семейните вражди в поредицата. Smith определи своя герой Деймън Таргериан като "агент на хаоса".

”Скръбта е катализаторът за много от буреносните битки на Таргериан", каза още звездата на сериала.

Вторият сезон на "Домът на дракона" продължава историята за семейната война на Таргериан, като силите на Ренира и Деймън ще се изправят срещу Алисънт и нейните деца в битка на Черни и Зелени за Железния трон. Началото на войната постави смъртта на крал Висерис (Paddy Considine) в сезон 1. 

Премиерата на сериала е на 16 юни (17 юни в България).

И нещо забавно за феновете - вече е достъпен по целия свят дигитален генератор "Развей флага". С негова помощ почитателите могат да видят себе си като герой от сериала върху плакат, а за целта е необходимо да качат в системата селфи и да изберат страна - Черна или Зелена. Генераторът ще бъде активен до финала на сезона на 5-ти август. 

Magic - Музиката, която обичаш

Новини