14 седмици затвор за преследвачка на Harry Styles

20 април 2024
Harry Styles
Снимка от YouTube screenshot

Жена, която преследва поп звездата Harry Styles, ще прекара известно време в затвора. Тя получи и съдебна забрана да посещава концертите му. 

Бразилката Myra Carvalho е изпратила на певеца 8000 картички и писма за по-малко от месец, докато е била във Великобритания. Някои от картичките са били сватбени, а две от писмата са били занесени от лично от нея в дома му, съобщава BBC.

Според обвинението действията ѝ са имали „съществен неблагоприятен ефект“ върху „обичайните ежедневни дейности“ на звездата.

Carvalho беше осъдена на 14 седмици затвор, след като се призна за виновна. Освен това тя получи ограничителна заповед с продължителност 10 години и ѝ беше забранено да присъства на всяко събитие, на което Styles има участие.

Съдебните документи разкриват, че Carvalho е отседнала в хостел за туристи в западен Лондон след пристигането си в Обединеното кралство през декември 2023 г. Семейството ѝ не е знаело, че е заминала за Великобритания.

Докато беше в съда, тя призна за едно от обвиненията за преследване, което включва причиняване на сериозна тревога или стрес.

На Carvalho е наредено да не контактува пряко или непряко с певеца и ѝ е забранено да влиза в определен район на северозападен Лондон. Тя също трябва да плати обезщетение на жертвата в размер на 134 паунда.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини