Adele била съсипана след “бруталната” реакция за Лас Вегас

Певицата разочарова много фенове след отмяната на серията концети "Уикенди с Adele"

03 юли 2022
social
Снимка от БГНЕС

Adele призна, че след “бруталната” реакция на отлагането на серията ѝ концерти в Лас Вегас не била на себе си.

През януари певицата отмени датите 24 часа преди откриващата вечер, като публикува емоционално съобщение, в което заяви, че подготовката за шоуто не е завършена.

В интервю за BBC Radio 4 Adele каза, че отлагането на тримесечната серия концерти е било “съсипващо” за нея, но въпреки това тя стои твърдо зад решението си. Тя увери феновете, че новите дати ще бъдат съобщени “много, много скоро”. 

34-годишната звезда коментира” “Определено чувствах разочарованието на всички и бях съсипана и уплашена заради това, че съм ги подвела. Мислех си, че ще успея да се справя и да се получи, а не успях, и стоя зад решението”. И добави: “Няма да направя шоу просто защото трябва или защото хората ще се разочароват, или защото ще загубим много пари. Просто си казах “Шоуто не е достатъчно добро”. 

Певицата получи доста критики, след като съобщи, че отменя серията концерти в Лас Вегас заради проблеми с организацията. 

"Разбира се, мога да съм в TikTok или Instagram Live всеки ден и да обяснява “Работя по въпроса”. Но разбира се, че работя по въпроса. Но няма да ви държа в течение непрекъснато, ако нямам какво да ви кажа, защото това ще предизвика още по-голямо разочарование”, обясни тя за мълчанието си по темата след съобщението за отмяната на концертите. 

"Не бях на себе си за няколко месеца”, продължава Adele, “Просто трябваше да почакам и да изживея мъката, да оплача шоутата и да се справя с чувството за вина, но беше брутално”. 

През февруари британската звезда каза пред телевизионния водещ Graham Norton, че работи усилено с екипа си, за да може да съобщи нови дати и увери, че концертите “100% ще се състоят тази година”. 

Шоуто “Уикенди с Adele” в Лас Вегас беше обявено в края на ноември миналата година и по план певицата трябваше да изнася концерти всеки уикенд от края на януари до април.  

Така в петък и в събота в Хайд Парк в Лондон се състояха първите концерти на звездата пред фенове от 5 години насам. 

В интервюто за BBC Radio 4 Adele говори също за това как тренировките, които са допринесли за отслабването ѝ, са ѝ помогнали да се справи с постоянната тревожност. Открехна и вратата към отношенията си с настоящия си партньор Rich Paul и с бившия си съпруг Simon Konecki, с когото имат син.

И двама бяха във ВИП сектора на концерта в петък, който събра 65 000 фенове. С тях беше и 9-годишният Angelo. Според информациите сред присъстващите на шоуто са били също Cameron Diaz и съпругът ѝ Benji Madden, Tom Cruise, James Corden и Millie Bobby Brown. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Adele (@adele)

Новини