Adele накуцваше на концерта си в Лас Вегас

Певицата сподели за проблемите си с гърба

04 януари 2023
social
Снимка от БГНЕС

Adele говори за хроничните си болки в гърба по време на един от концертите си в Лас Вегас. 

През уикенда 34-годишната певицата е накуцвала, докато се е придвижвала по сцената по време на емблематичното за шоуто ѝ “Уикенди с Adele” изстрелване на тениски към публиката. Тя обяснила на присъстващите, че има болезнен ишиас.  

В нощта на Нова година, когато отново имаше концерт, британската звезда се пошегува, че трябва да “ходи патешката” по сцената през последните дни: "Имам още два концерта, просто трябва да стигна от единия край на сцената до другия”.

Преди време Adele сподели, че през голяма част от живота си страда от болки в кръста, но след като отслабна значително, това е облекчило състоянието ѝ. Пред сп. “The Face” през ноември 2021 г. тя говори за това как се е променил живота ѝ след като свали 45 килограма и за борбата ѝ с тревожността. Изпълнителката разказа, че когато била на 15 години разместила диск от гръбначния си стълб при кихане, а проблемите ѝ се задълбочили след цезаровото сечение при раждането на сина ѝ Angelo, който е на 10 години. Благодарение на намаляването на теглото, тя казва, че сега може да тича малко повече с него. Adele определя здравето си като “метафора за оцеляването”.

 

Новини