Adele изчезна внезапно на концерта си в Лас Вегас

Певицата отново се превърна в сензация в социалните мрежи

24 ноември 2022
social
Снимка от BGNES

Adele отново се превърна в сензация в социалните мрежи, този път заради магическото ѝ изчезване от сцената по време на шоуто ѝ в Лас Вегас. 

Миналия петък британската певица стартира серията си “Уикенди с Adele”, която включва общо 32 дати. Тази седмица в петък и в събота отново ще има нейни концерти. 

След като в началото на годината звездата отмени шоуто заради проблеми с организацията и пандемията, сега изглежда, че чакането си е струвало. Още през уикенда се появиха първи кадри от продукцията и феновете бяха впечатлени от горящо пиано на сцената. 

През последните часове в хит в социалните мрежи се превърнаха клипчета, които показват как докато Adele изпълнява финала на “Love Is A Game”, върху нея се изсипва водопад от розови конфети и тя изчезва.

В откриващата вечер в Лас Вегас певицата каза на публиката: “Изглежда точно както си го представях. Перфектно е, благодаря ви”. По-късно добави: “Толкова съм нервна и уплашена и щастлива. Може да съм малко нестабилна от време на време, защото нервите ми са извън контрол. Това е много важна седмица за мен”. 

В неделя Adele добави две допълнитени дати към афиша си във Вегас. Те са точно в навечерието на Нова година - 30-и и 31-и декември. Тя написа в социалните мрежи: “Нова година винаги е разочарование за мен, защото някак все се случва да съм в колата, прибирайки се или отивайки някъде! Но не и тази година!! Ще започна 2023 г. на сцената!!”.

 

Новини