Adele не би се качила на "Титан", защото е страхливка

25 юни 2023
Adele
Снимка от YouTube screenshot

Трагичната история на батискафа "Титан" доминираше заглавията и общественото внимание тази седмица. Дори Adele, която продължава хитовата си серия концерти в Лас Вегас, не пропусна темата по време на шоуто си в петък. 

Звездата направи пауза в музикалната част, за да попита феновете дали биха се качили на импровизирана малка подводница, за да се спуснат до дъното на океана и да разгледат останките на потъналия кораб "Титаник". 

“Преди тази седмица, колко от вас, ако можеха, биха се спуснали до дъното на океана, за да видят "Титаник"?".

Въпреки катастрофалната имплозия, довела до трагичния край на "Титан", част от феновете вдигнаха ръка за положителен отговор. По-голямата част обаче признаха, че не биха го направили. 

След това Adele попита: 

“А колко от вас, ако можеха, ако не им струваше нищо, биха излетели в Космоса?". 

Отново, по-голямата част от публиката даде знак, че предпочита да си остане на Земята. 

Самата Adele също призна, че не е авантюристка. 

"И аз не бих, защото съм страхливка. Страх ме е от всичко, дори на влакче в увеселителен парк не се качвам. Наистина нямам никакъв интерес нито към дълбините на океана, нито към Космоса. Намирам го за любопитно, разбирам защо хората отиват там, но не, благодаря!".  

В четвъртък американските военноморски сили обявиха, че "Титан" е претърпял имплозия, след като малко преди това бяха намерени останки от батискафа, на метри от "Титаник". На борда имаше петима души.

След изчезването на плавателния съд започна мащабна издирвателна операция, която се състезаваше с времето, заради ограничения кислород на батискафа. По-късно властите заявиха, че секретна акустична система на американските военноморски сили е възможно да е регистрирала имплозията на малката туристическа подводница. 

Новини