Adele няма да ходи на Супербоул, предпочита да го гледа по телевизията

09 Февруари 2024
Adele
Снимка от Facebook

Adele няма да присъства на мача за Суперкупата по американски футбол тази година, защото смята, че гледката към шоуто в полувремето ще е по-добра от дивана вкъщи. 

Пред публиката на един от концертите си в Лас Вегас британската звезда призна, че не е успяла да види много от Rihanna миналата година, когато гледа шоуто на живо от ложа на стадиона. 

Adele казва, че си е взела поука и затова е решила да пропусне да посети спортното събитие на място и вместо това ще се наслади на представянето на Usher пред телевизова у дома с кофа пилешки крилца.

"Когато бях там осъзнах, че реално това не е направено за хората на стадиона. По-добре е по телевизията, защото е ясно, че изобщо не можех да я видя тогава. Може пък да съм имала лоши билети, не знам. Така че тази година няма да ходя, нищо че е на практика на една врата разстояние. А обичам Usher, затова ще си го гледам по телевизията".

Adele, която ще има концерти и този уикенд в Лас Вегас, също така призна, че не разбира правилата на американския футбол, въпреки че нейният предполагаем съпруг Rich Paul се опитал да ѝ ги обясни. 

"Преди да се съберем никога не бях гледала американски футбол. И се кълна горкият човек милион пъти се опита да ми обясни за мачовете на Националната футболна лига, а аз всеки път бях "Не, не го разбирам. Още веднъж. Просто не го разбирам". 

Мачът за Суперкупата между San Francisco 49ers и Kansas City Chiefs (отборът на гаджето на Taylor Swift) ще се играе на стадиона "Allegiant" в Лас Вегас в неделя, 11 февруари. Usher ще бъде в центъра на музикалното шоу в полувремето. 

Новини