Usher ще представи "едно изпълнение, подготвяно 30 години" на Супербоул

12 януари 2024
Usher
Снимка от БГНЕС

Usher ще представи "едно изпълнение, подготвяно 30 години" по време на шоуто си на Супербоул тази година. 

В интернет беше пуснат трейлър на предстоящото музикално събитие, в което са събрани кадри на фенове на певеца, които танцуват и се забавляват под звуците на неговия безспорен хит “Yeah!”. Любовта си към парчето във видеото показват също и редица знаменитости, сред които LeBron James, J Balvin и Jung Kook от BTS.

След месеци спекулации, през септември 2023 г. беше официално съобщено, че Usher ще бъде хедлайнер на музикалното шоу в полувремето на финала за Суперкупата по американски футбол през 2024 г. Тогава той каза, че за него това е най-голямата чест в живота му и че да пее на тази сцена е сбъдната мечта. Usher обеща и грандиозно шоу, каквото публиката не е виждала от него досега. 

Миналата година хедлайнер на музикалната пауза на Супербоул беше Rihanna, която счупи рекордите по гледаемост, след като показа, че отново е бременна. Очакваше се това изпълнение на сложи началото на нейното завръщане към музиката, но заради бебето и заради останалите ѝ бизнес ангажименти, такова не се случи. 

Usher обеща да представи селекция от най-големите си хитове на сцената в Лас Вегас на стадиона "Allegiant" на 11-ти февруари. Малко преди това, на 9-и февруари, носителят на "Грами" ще издаде деветия си албум “Coming Home”.

Новини