Adele репетира усилено за ролята на водеща

Певицата публикува кадър от снимачната площадка на "На живо в събота вечер"

22 октомври 2020
social
Снимка от facebook

Adele репетира усилено за новата си роля на телевизионна водеща. Британската певица ще посрещне зрителите на популярното комедийно предаване "На живо в събота вечер" (Saturday Night Live) в събота, 24-и октомври.

И макар че в публикация за предстоящото предизвикателство звездата заяви, че е ужасена от участието си, определено не й личи.

Тя публикува в социалните мрежи кадър от снимачната площадка на американското предаване, на който е седнала на маса и съсредоточено преглежда сценария и държи химикал, готова да нанася корекции.

В събота вечерта Adele ще се завърне на сцената на шоуто, след като за последно участва в него през 2015 г., но като музикален гост. В тази роля, във водения от нея епизод, ще влезе певицата H.E.R.

Сега всички се питат дали Adele ще пее в шоуто и ако да, дали ще изпълни нова песен или някой от многобройните си хитове. Последният албум на звездата "25" излезе преди 5 години, а музикалното й завръщане беше обявено за тази година. След избухването на пандемията обаче плановете на целия свят, включително на Adele, се промениха. За последно през август на въпрос кога ще излезе новият й албум, певицата отговори "Честно казано, нямам никаква идея".

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

3 days to go ♥️

Публикация, споделена от Adele (@adele) на

Новини