Antonio Banderas влиза в ролята на водещ

Актьорът ще бъде домакин на наградите “Гоя”

02 юли 2020
social
Снимка от facebook

Antonio Banderas ще бъде водещ на церемонията за връчване на испанските филмови награди "Гоя". Събитието ще се състои на 27 февруари 2021 г. в родния град на актьора Малага.

Banderas за първи път влиза в ролята на водещ на шоуто, което отличава най-доброто от испанското кино през изминалата година. Той ще сподели отговорната задача с María Casado, която е сред най-уважаваните телевизионни журналисти в Испания, президент на Телевизионната академия. 

Педро Алмодовар изследва себе си в “Болка и слава”

Banderas, който е сред най-известните испански актьори в света, има пет номинации и почетна статуетка "Гоя". Едва тази година обаче той успя да спечели трофея за работата си във филма на Pedro Almodóvar “Болка и слава”, изпълнение, което му донесе награда за най-добър актьор на кинофестивала в Кан и номинация за "Оскар"

Педро Алмодовар получи почетен "Златен лъв"

От Испанската филмова академия споделиха плановете си церемонията да се проведе с ограничена публика, при спазване на строги мерки за безопасност съобразно препоръките на експертите във връзка с коронавирусната пандемия. Продуцентската компания на Banderas "Teatro Soho TV" е ангажирана в организацията на събитието, което ще се проведе в театъра "Teatro del Soho", който е основан от актьора.

Новини