The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Aerosmith отложиха за втори път европейското си турне
Aerosmith отложиха за втори път европейското си турне
Снимка: instagram
Aerosmith отложиха за втори път европейското си турне Вторник, 23.02.2021 г., 16:13 ч. Концертите остават за 2022 г. заради пандемията

Aerosmith отново промениха графика на предстоящото си турне във Великобритания и Европа. Концертите вече бяха отложени веднъж от 2020-а за тази година, но заради продължаващата пандемия датите вече са преместени през 2022 г.

Ветераните се надяваха да започнат музикална обиколка от юни тази година, но предвид ситуацията, това няма как да се случи.

Aerosmith съобщиха новината с официално изявление, като обърнаха внимание, че са взели решението "в името на безопасността на феновете". Те уточняват също, че всички вече закупени билети ще бъдат валидни и за новите дати през 2022 г.

Според новия график първата дата е в Лисабон на 1-и юни, а последната - в Краков на 13-и юли.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Aerosmith (@aerosmith)

По-рано този месец авторката на песни Dianne Warren разкри, че хита на Aerosmith "I Don’t Want To Miss A Thing" първоначално е трябвало да бъде изпълнен от жена. Warren, която написа баладата за филма "Армагедон" от 1998 г., заяви, че си е представяла жена зад микрофона в студиото до момента, в който фронтменът на Aerosmith Steven Tyler, е започнал да пее.

Коментари