Celine Dion насрочи нови дати за европейското си турне

Обиколката в подкрепа на албума "Courage" се подновява през 2021 г.

10 септември 2020
social
Снимка от facebook

Celine Dion ще възобнови световното си турне, което беше една от “жертвите” на пандемията от COVID-19 в развлекателната индустрия, на 19 март 2021 г. с концерт в Париж.

Европейското турне на канадската звезда трябваше да започне в Прага на 21-и май тази година, но заради коронакризата беше отменено. Тя трябваше да изнесе повече от 30 концерта, сред които в Амстердам, Антверпен, Берлин, Будапеща, Виена, Загреб, Кьолн, Краков, Мюнхен, Париж и Цюрих. 

Celine Dion е номер 1 за първи път от 17 години

Според новия график Celine Dion ще завърши европейската част от световната си обиколка на 25-и юли следващата година с шоу в Букурещ.

След кратка пауза ще започне и северноамериканската част от турнето - с концерт в Уинипег, Канада на 16-и август, а финалът ще бъде на 24 септември 2021 г. в Питсбърг, САЩ. 

През септември миналата година Celine Dion започна световното си турне в подкрепа на новия си албум "Courage". Той беше първият й англоезичен албум след смъртта на съпруга й René Angélil, който почина през януари 2016 г. от рак. 

Celine Dion представи три нови песни

През 2004 г., след като продаде над 175 милиона албума, Celine Dion спечели Диамантената световна музикална награда за най-голям търговски успех за всички времена. 

Новини