Арестуваха Барби и Кен в Лос Анджелис

26 май 2023
Barbie
Снимка от YouTube screenshot

Какво се случва, когато Барби напусне своя идиличен, но изкуствен живот, за да разбере какво се случва в реалния свят? Част от отговора на този въпрос се съдържа в новия трейлър на очаквания с голямо нетърпение филм "Барби" с Margot Robbie в главната роля и Ryan Gosling в образа на Кен. В началото на видеото може да се чуе и част от песента на Dua Lipa за саундтрака на продукцията, озаглавена "Dance The Night".

По средата на поредния "най-хубав ден" в Барбиленд куклата Барби започва да усеща, че нещо не е наред. 

"Хора, мислите ли си понякога за смъртта?", пита тя, което кара денс партито на куклите Барби и Кен да замре в почуда и възмущение. 

Оказва се, че с главната Барби се случват странни неща - душът ѝ е студен, пада от покрива на къщата си, вместо да се спусне плавно от него, носена по въздуха като с магия, както обикновено, и най-лошото - ходилата ѝ стоят равни на земята вместо да са изправени в красива арка, готови да се наместят в обувки с висок ток. 

С помощта на куклата Барби на Kate McKinnon, оригиналната Барби решава да научи истината за "реалния свят". 

В лентата участват още America Ferrera, Simu Liu, Issa Rae, Michael Cera, Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Emerald Fennell, Alexandra Shipp, Kingsley Ben-Adir, Hari Nef, Ariana Greenblatt, Sharon Rooney, Scott Evans, Rhea Pearlman, Will Ferrell и още много други. 

Междувременно бяха обявени имената на 17 изпълнители, които са допринесли за саундтрака на филма. Освен Dua Lipa, в "Barbie: The Album" са Ava Max, Charli XCX, Gayle, HAIM, Ice Spice, Khalid, Lizzo, Nicki Minaj, PinkPantheress, Kid Laroi, Tame Impala и самият Ryan Gosling. Последното не бива да ни изненадва много, след като актьорът показа музикалния си талант във филма "Ла Ла Ленд". 

Списъкът с изпълнители беше представен със снимка на Margot Robbie като Барби, която чете вестник с извънредни новини. От съобщението става ясно също, че предстои да бъдат съобщени още имена. Продуцент на албума е Mark Ronson.

"Барби" излиза по кината на 21-и юли. 

Новини