Billie Eilish ще ни разплаче и в "Барби"

11 юли 2023
Billie Eilish
Снимка от БГНЕС

Ново кратко рекламно видео на очаквания с голямо вълнение филм "Барби" разкрива песента на Billie Eilish. 

Носителката на "Грами" наскоро разкри, че тя също участва в саундтрака на продукцията и предупреди да се подготвим за сълзи. Нейната песен се казва "What Was I Made For?" и ще излезе на 13-ти юли. 

В саундтрака звучат песни и на Ava Max, Kid Laroi и Lizzo. Dua Lipa издаде водещия сингъл от колекцията, "Dance the Night", който веднага се превърна в хит. След това бяха пуснати и "Barbie World" на Nicki Minaj и Ice Spice, "Angel" на PinkPantheress, "Watati" на Кarol G и "Speed Drive" на Charli XCX. Sam Smith също се присъединява с песента "Man I Am", която ще излезе заедно с филма.

"Барби" ще оцвети кината в розово на 21-ви юли. В главните роли са Margot Robbie и Ryan Gosling, а режисьор е Greta Gerwig.

В неделя се състоя премиерата на лентата в Лос Анджелис, а критиците вече хвалят продукцията като "забавна и много остроумна". Чуха се дори призиви Gosling да бъде номиниран за "Оскар" за образа на Кен. 

Любопитна подробност е, че на розовия килим на всяка премиера на филма по света, Robbie пресъздава емблематични визии на известната кукла през годините, които само най-големите фенове на играчката ще разпознаят. 

В Ел Ей Dua Lipa също привлече погледите с блестяща прозрачна рокля, под която носеше само прашки - облекло, което едва ли Барби би избрала за официално (или за каквото и да е друго) събитие, но пък на звездата ѝ стои чудесно. 

Новини