Ben Affleck не искал връзката му с Jennifer Lopez да е в социалните мрежи

27 Февруари 2024
Jennifer Lopez Ben Affleck
Снимка от БГНЕС

Ben Affleck помолил Jennifer Lopez да държат връзката си далеч от социалните мрежи, след като двамата се събраха отново. 

Актьорът и режисьор няма акаунти в социалните медии и се притеснявал от възможността латинодивата да споделя техни снимки от времето им заедно с нейните 253 милиона последователи в Instagram, когато двамата подновиха връзката си през 2021 г. 

"Когато се събрахме казах, "Едно от нещата, които не искам е връзка в социалните мрежи", спомня си Affleck в документалния филм "The Greatest Love Story Never Told". "След това осъзнах, че не е честно да искам такова нещо. Това е като да се жениш за капитан на кораб, но да кажеш "Не обичам водата". Ние сме просто двама души с много различен подход към нещата, които се опитват да се научат да правят компромиси".

Jennifer наистина е много активна в социалните мрежи, но рядко споделя снимки от личния им живот като съпрузи. 

В документалния филм, който е поредният проект на Lopez, създаден във връзка с новия ѝ албум "This Is Me...Now", певицата и актриса разкрива, че през 2003 г. с Affleck се разделили три дни преди сватбата, защото "се сринали под натиска", а той обвинявал за раздялата "агресивното вмешателство на медиите в личния им живот". 

Сега Jennifer признава: 

"През всички тези години ми беше много трудно, защото не просто бях загубила любовта на живота си, но имах чувството, че съм загубила и най-добрия си приятел. И толкова много години не можех да говоря за това, точно това беше най-трудната част". 

След като двамата се събраха през 2021 г., Ben направил специален подарък на Jennifer за Коледа - книга, озаглавена "The Greatest Love Story Never Told", в която били всички писма и имейли, които двамата са си разменяли. 

Документалният филм, кръстен именно на тази книга, излезе днес. 

Ben Affleck и Jennifer Lopez най-после стигнаха до сватба през юли 2022 г.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини