Jennifer Lopez е преживяла домашно насилие в миналото

22 Февруари 2024
Jennifer Lopez
Снимка от БГНЕС

В смел и емоционален ход, Jennifer Lopez представи разширената версия на новия си музикален видеоклип към „Rebound“, песен от последния ѝ албум, "This Is Me…Now".

Режисирано от Dave Meyers, известен с работата си с артисти като Drake и Taylor Swift, видеото навлиза в натрапчивата реалност на насилствените връзки, черпейки от минали преживявания на самата Lopez. 

Вдъхновена от предложението на съпруга си Ben Affleck да насочи болката си в музиката, Jennifer решава да се изправи срещу бурното си преживяване на любовта.

„Rebound“ бележи дълбоко лично откровение за звездата и цели да даде надежда за други, хванати в капан в подобни ситуации. Основното послание на видеото е ясно: любовта никога не трябва да нанася вреди.

Пускането на тази разширена версия бележи първия път, когато Lopez публично говори за истината за миналите си насилствени връзки. Чрез силни образи и трогателно разказване на истории, видеото хвърля светлина върху различните форми на насилие, като призовава зрителите да разпознаят знаците и да потърсят помощ.

„Rebound“ е отличаваща се песен от дългоочаквания девети албум на Lopez, "This Is Me…Now", който бележи нейното завръщане на музикалната сцена след почти десетилетие. Композицията, написана в съавторство и продуцирана от самата Lopez заедно с Rogét Chahayed и Jeff "Gitty" Gitelman, е създадена в домашното ѝ студио в Лос Анджелис, добавяйки допълнителен слой интимност към нейното послание.

Клипът е част от музикалния филм "This Is Me…Now: A Love Story", който излезе заедно с албума. На 27 февруари ще бъде пуснат и документалния филм "The Greatest Love Story Never Told"

Magic - Музиката, която обичаш

Новини