Jennifer Lopez не се спира - пуска и документален филм

14 Февруари 2024
Jennifer Lopez
Снимка от YouTube screenshot

Jennifer Lopez ще издаде новия си албум "This Is Me…Now" и придружаващия го филм "This Is Me…Now: A Love Story" след два дни, но това не е всичко. Звездата продължава да разкрива пред феновете си своята любовна история, като за целта е подготвила и документален филм, който ще покаже как са създадени двата проекта. "The Greatest Love Story Never Told" ("Най-великата неразказана любовна история") ще види бял свят на 27 февруари. 

Режисирана от Jason Bergh, документалната продукция “проследява опитите на Jennifer Lopez да създаде своя най-дързък проект досега: независимо продуциране на нов албум и оригинален филм, които изследват нейното 20-годишно пътуване към това да обичаш себе си". 

Официалният синопсис добавя, че филмът „предлага непоколебим достъп до най-личните моменти на Jennifer, докато тя работи усилено, за да си възвърне разказа за собствения си живот чрез създаването на "This Is Me…Now". От интервюта с нейния вътрешен кръг, включително продуцентски партньори и дългогодишни сътрудници, до откровени домашни моменти - това е уязвим портрет на една икона, която поставя всичко на карта и открива новооткрита решителност в себеприемането и любовта“.

"This Is Me…Now" е първият албум на певицата след саундтрака към филма "Омъжи се за мен", в който тя си партнира с Maluma. Предишният солов албум на латинодивата, "A.K.A.", излезе преди 10 години.

Lopez работи с Bergh по документалната продукция от 2022 г. "Halftime", посветена на шоуто ѝ с Shakira на Супербоул и филма "Да свалиш Уолстрийт". Двамата са си партнирали и за различни рекламни кампании. 

Снощи в Лос Анджелис се състоя бляскава премиера на филма "This Is Me…Now: A Love Story". На събитието за да подкрепи съпругата си присъства и Ben Affleck.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини