Bennifer планират тридневна сватба

След изненадващия брак в Лас Вегас, младоженците са наели известен организатор на събития за голямо тържество със звездни гости

30 юли 2022
social
Снимка от БГНЕС

Jennifer Lopez и Ben Affleck планират голямо сватбено тържество.

Източници на Page Six твърдят, че младоженците, които сключиха брак на 16-и юли в Лас Вегас, са наели известния организатор на събития Colin Cowiе, който да подготви сватбата на мечтите им.

Според информацията голямото парти ще се проведе след няколко седмици в имота на Affleck в Райсбъро, Джорджия.

Cowie стои зад някои от най-екстравагантните звездни събития за поводи на знаменитести като Oprah Winfrey, Kim Kardashian, Jerry Seinfeld, Michael Jordan, Nicole Kidman и дори самата Lopez. Неговата компания има офиси в Ню Йорк и Лос Анджелис, и организира големи партита с бюджети от 25 000 до 25 милиона долара.

Според източниците на Page Six празненството за сватбата на Lopez и Affleck ще продължи 2-3 дни и вероятно ще има парти на близкия до имота на Affleck остров Свети Саймън, известен с красивите си плажове, спа курорти и живописен фар.

Очаква се сред гостите на събитието да бъдат братът на Ben, Casey Affleck, неговият дългогодишен приятел Matt Damon, Jimmy Kimmel и колегата на Lopez от сериала "Нюанси синьо" Drea de Matteo.

Новини