Beyoncé оглави северноамериканския бокс-офис

04 декември 2023
Beyonce
Снимка от YouTube screenshot

Зa втори път през последните месеци концертен филм застава начело на боксофиса в Северна Америка през уикенда. Продукцията за турнето на Beyoncé "Renaissance" стартира в тази част на света с 21 милиона долара приходи.

Концертният филм събра още 6,4 милиона долара в световен мащаб.

Въпреки че 21 милиона долара в Северна Америка може да изглеждат малко, особено в сравнение със старта на концертния филм за турнето "Eras" на Taylor Swift, което спечели през първия си уикенд близо 100 милиона долара, важно е да се отбележи, че уикендът след Деня на благодарността исторически е мъртва зона за Холивуд. Всъщност "Renaissance: A Film by Beyoncé" е първият филм, спечелил над 20 милиона долара през първия уикенд на декември след "Последния самурай" от 2003 г., съобщи Асошиейтед прес.

"Renaissance: A Film by Beyoncé" спечели и около 5 милиона долара повече от втория за седмицата, "Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии". 

Подобно на "The Eras Tour Movie", Beyoncé си партнира с компанията AMC за издаването на концертния филм, който певицата написа, режисира и продуцира.
 

 

Новини