Beyoncé сподели драматичен нов трейлър за предстоящия си концертен филм

10 ноември 2023
Beyonce
Снимка от YouTube screenshot

Beyoncé сподели драматичен нов трейлър за предстоящия си филм „Renaissance: A Film by Beyoncé“.

„В този свят, който е доминиран от мъже, трябваше да бъда наистина твърда“, казва поп иконата с глас зад кадър в началото на клипа. „Да балансирам майчинството и да съм на тази сцена, това просто ми напомня коя съм всъщност“.
 
Видеото показва кадри зад кулисите на турнето, но и такива от сцената. 

Според резюмето филмът "акцентира върху пътуването за световното турне "Renaissance", от неговото зараждане, до откриването в Стокхолм, Швеция, и финала в Канзас Сити, Мисури. В него става дума за идеята на Beyoncé, упоритата работа, участието във всеки аспект на продукцията, нейния творчески ум и целта да създаде своето наследство и да усъвършенства професията си. Прието с огромно одобрение, световното турне "Renaissance" създаде убежище за свобода и споделена радост за повече от 2,7 милиона фенове“.

„Когато съм на сцената, аз съм свободна“, казва певицата в трейлъра. „Целта на това турне беше да създадем място, където всеки е свободен и никой не е съден. Започнете отначало, започнете начисто, създайте новото – това е Ренесансът“.

Филмът ще излезе по кината по света на 1-ви декември.
 
Лентата ще се опита да се конкурира с успеха на филма за турнето "Eras" на Taylor Swift, който излезе на 13-и октомври и отбеляза най-печелившия премиерен уикенд в историята за концертен филм. Самата Beyoncé се появи на премиерата на филма на Swift и двете позираха заедно за фотографите.

Новини