Beyoncé плати 100 000 долара на метрото във Вашингтон

08 август 2023
Beyonce
Снимка от instagram.com/beyonce

Силна буря с проливен дъжд, гръмотевици и светкавици създаде неприятности за посетителите на концерта на Beyoncé от турнето "Renaissance" в американската столица Вашингтон в неделя. Мегазвездата обаче не позволи на времето да пречи на срещата ѝ с феновете и се погрижи за тяхното удобство. 

Заради лошите климатични условия началото на шоуто се забавило доста и звездата платила 100 000 долара, за да може метрото да работи в нощта на концерта с час повече и така почитателите ѝ да могат да се приберат спокойно и безопасно след забавлението. Според местната компания-оператор на метрото сумата е покрила разходите, които са необходими, за да може всички 98 метростанции да останат отворени. 
 

Шоуто в неделя беше второто в столицата Вашингтон. На първия концерт там присъства вицепрезидентът на САЩ Kamala Harris със съпруга си, както и една от дъщерите на президента Barack Obama - Malia.

Мегазвездата продължава обиколката си в Северна Америка. Преди това тя направи 21 концерта в Европа, което ѝ донесе приходи от 154 милиона долара.

Новини