Beyoncé показа семейни снимки от рождения си ден

12 септември 2023
Beyonce
Снимка от instagram.com/beyonce

Beyoncé разкри как е празнувала рождения си ден. На 4-ти септември носителката на 32 награди "Грами" навърши 42 години. Трябва да споменем, че тя е най-награждаваният артист в историята на наградите.

Звездата сподели снимка с родителите си Tina (69 г.) и Mathew Knowles (71 г.), които я целуват по слепоочията. Милият кадър е заснет по време на семейното парти за празника ѝ. 

Бащата и майката на Beyoncé бяха женени от 1980 г., но се разведоха през 2011 г. Другата им дъщеря от брака е Solange.

В серията фамилни фотоси в Instagram присъства и съпругът на Beyoncé, Jay-Z. Той дори носи тениска с лика на жена си. 

Певицата е декорирала дома си за празника изцяло в сребристо, по подобие на визията ѝ от албума и турнето “Renaissance”, като дори тортата ѝ е такава, с диско топка.  

На 4-ти септември Beyoncé отбеляза специалния си ден с грандиозно шоу на стадиона "SoFi" в Ингълууд, Калифорния. 

“Душата ми е пълна. Много съм благодарна и се опитвам да не заплача. Благодарна съм, че съм жива, че съм на сцената и виждам лицата ви", каза тя пред публиката. И продължи: "Благодарна съм за музиката, за възможността да се излекувам чрез нея и да помогна и на вас да го направите. Благодарна съм, че всички ние имаме способността да правим лимонада от лимоните [които ни поднася живота]. Благодаря ви, че съм тук на 42!". 

Diana Ross беше на концерта и беше поканена на сцената, за да ѝ изпее “Happy Birthday”. Преди това Beyoncé изпълни нейната класика от 1976 г. “Love Hangover”.

Новини