Beyoncé в кънтри вариант се хареса много на британците

02 март 2024
Beyonce
Снимка от Sony Music/ Вирджиния Рекърдс

Beyoncé завърши втора седмица под номер 1 в британската класация за сингли със своя кънтри хит "Texas Hold ‘Em", изпреварвайки конкуренцията в лицето на Teddy Swims, Benson Boone и Noah Kahan.

Миналата седмица енергичната песен стана шести сингъл номер 1 за Beyoncé в Обединеното кралство и първата ѝ песен на върха на чарта от 14 години.

Teddy Swims се изкачва до нов връх под номер 2 с пробивния си сингъл "Lose Control", въпреки че ще трябва да събере всичките си сили, за да се пребори за първото място следващата седмица.

След като романтичната комедия "Обичам да те мразя" излезе за стрийминг, а скоро ще се появи и на физически носител, песента "Unwritten" на Natasha Bedingfield се издигна с две места до номер 12. Емблематичното поп изпълнение достигна номер 6 през 2004 г.

Calvin Harris и Rag’n’Bone Man се изкачиха с шест позиции с "Lovers in a Past Life" до номер 13, а SZA си осигури дебют в Топ 20 с новия си сингъл "Saturn" на 15-та позиция. Това става 13-ият хит на SZA в Топ 40 на Обединеното кралство.

В навечерието на наградите БРИТ тази вечер, победителите в категорията „Изгряваща звезда“ (която се обявява предварително), The Last Dinner Party, прелетяха с 11 места до номер 16 с "Nothing Matters". 

Magic - Музиката, която обичаш

Новини