Bon Jovi обявиха нов албум и представиха сингъла “Legendary”

14 март 2024
Bon Jovi
Снимка от Animato Music / UMG

Документалният филм в четири части за Bon Jovi не е единственият подарък за феновете на бандата, която празнува 40 години на сцената. Днес групата обяви, че ще издаде нов албум със заглавие "Forever".

Премиерата на 16-ия проект в дискографията на Bon Jovi ще бъде на 7 юни, но вече можем да слушаме първия сингъл в изпълнение на Jon Bon Jovi и компания и да гледаме клипа на “Legendary”. Това е и първата песен в съдържанието на новия албум. Ето и останалите:

2. We Made It Look Easy 
3. Living Proof
4. Waves 
5. Seeds 
6. Kiss The Bride
7. The People’s House
8. Walls Of Jericho
9. I Wrote You A Song
10. Living In Paradise 
11. My First Guitar
12. Hollow Man

"Legendary" е посветена на съпругата на Jon, на „момичето с кафявите очи“, и е написана в съавторство с дългогодишните му сътрудници Billy Falcon и John Shanks.

„Този ​​запис е завръщане към радостта“, каза Jon Bon Jovi в изявление за "Forever", първият албум на групата от 2020 г. „От писането, през процеса на записване, това са онези Bon Jovi, които ви карат да увеличите звука и да се чувствате добре”.

Анонсът за новия албум съвпада с днешната премиера на документалния филм "Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story" на фестивала "South by Southwest". Продукцията ще е достъпна в една от стрийминг платформите през април.

Преди да успеят да финализират "Forever", фронтменът Jon Bon Jovi трябваше да преодолее сериозни проблеми с гласа си, които доведоха до операция. Въпреки това той споделя, че случката му е дала време да преоцени живота си:

"Мина десетилетие, откакто не бях в състояние да изпитвам радост. ...И това, което вече има значение за мен, е да бъда тук с приятелите си, да пиша песните, които искам да пиша, и да живея живота, който искам да живея".

40-ата годишнина на Bon Jovi започна по-рано тази година, когато техният вокалист беше почетен като "Личност на годината" на благотворителната организация MusiCares със специален концерт с участието на звезди като Bruce Springsteen, Shania Twain, Jason Isbell и Jelly Roll.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини