Bruce Springsteen пя заедно с Bon Jovi два дни след смъртта на майка си

04 Февруари 2024
Bruce Springsteen
Снимка от БГНЕС

Bruce Springsteen се присъедини към Jon Bon Jovi на сцената снощи в Лос Анджелис, след като фронтменът на Bon Jovi беше почетен като "Човек на годината" на фондацията MusiCares.

Двамата рок ветерани изпълниха песента на Bon Jovi "Who Says You Can’t Go Home", както и парчето на The Boss "The Promised Land". 

Bon Jovi пък представиха нова песен със заглавие "Legendary".

На събитието пяха също Shania Twain, Sammy Hagar, Goo Goo Dolls и Jason Isbell. За финал на вечерта повечето от знаменитостите се събраха на сцената за общо изпълнение на "Livin’ on a Prayer".

Преди дни Springsteen отдаде почит на майка си Adele, която почина на 31 януари на 98 години. В речта си на церемонията в събота Bon Jovi не пропусна да спомене този факт. 

“Майката на Bruce почина преди два дни. Когато научих за това, той вече беше на самолета на път за насам. Но въпреки това искаше да бъде тук тази вечер за MusiCares. Искаше да бъде тук с мен и затова ще съм му благодарен завинаги".

Очакваше се на специалната вечер да присъства и дългогодишният китарист на Bon Jovi, Richie Sambora, но това не се случи. Той напусна групата през 2013 г. 

Ежегодната гала вечер "Човек на годината" се организира от фондацията MusiCares, която се свързва с Американската звукозаписна академия и наградите "Грами". Наградата се връчва от 1991 г., като сред носителите са Smokey Robinson, Joni Mitchell и Dolly Parton.

Миналия месец стана ясно, че историята на рок групата ще бъде разказана в документалния филм "Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story", който ще излезе на 26 април.

Новини