Брайън Адамс обяви издаването на нов албум

Колекцията от 12 песни ще бъде пусната на 11 март 2022 г.

14 октомври 2021
social
Снимка от instagram.com/bryanadams/

Брайън Адамс ударно се завърна на сцената с първата си нова музика от 2 години насам, когато издаде тавата Shine a Light от 2019-а. Той зарадва хилядите си фенове по света с най-новото си парче – заглавната песен "So Happy It Hurts" от едноименният му предстоящ албум.

Колекцията от 12 песни ще бъде пусната на 11 март 2022 г. Хитовият изпълнител на Summer of '69 е започнал да крои новия материал още по време на първия локдаун във Великобритания, като той е вдъхновен от „свободата“ на пътуването, която толкова ни липсваше по време на пандемията и която успяхме да оценим подобаващо постпандемично, след като ни беше отнета.

Предстоящият албум обаче няма да е единственото, което феновете с нетърпение ще очакват догодина. Както обяви Адамс, през 2022 г. те ще имат шанса най-сетне да се насладят на музиката му и на живо. Това ще се случи по време на неговото 12-дневното турне във Великобритания и Ирландия, когато ще представи и новото си студиойно начинание So Happy It Hurts. Обиколката започва на 13 май в Брайтън и включва спирка на лондонската арена O2 на 26 май, като финалът ще е в Blickling Estate в Норфолк.

Новини