Brian Johnson разказва за живота и кариерата си в книга

"Животите на Брайън" ще излезе есента

13 април 2021
social
Снимка от кадър Twitter

Brian Johnson от AC/DC ще публикува мемоарите си "Животите на Брайън" ("The Lives of Brian") на 26-и октомври.

Книгата е хроника на ранния живот и кариера на Johnson, и ще разкаже за детството му в малък град във Великобритания, сформирането на първата му музикална банда и ще стигне до момента, в който е избран да замени покойния фронтмен на AC/DC, Bon Scott, и създаването на класическия албум на групата от 1980 г. "Back in Black".

“Имал съм някои дълги нощи и някои страхотни нощи, имал съм малко лоши дни и много добри дни, и през този период от момче, пеещо в хор, се превърнах в рокендрол певец, а сега написах и книга за това", заяви Johnson в изявление.

“Мемоарите на Brian запечатват един незабравим момент от историята на рок музиката", казва редакторът Maura DiPreta, "Всеки, който иска да разбере произхода на Brian, както и моментът на запалването, когато той се присъединява към AC/DC и помага за създаването на един колосален албум, ще преживее нещо незабравимо".

"Животите на Брайън" е втората книга на Johnson. В "Rockers and Rollers: A Full-Throttle Memoir" той писа за любовта си към колите и моторните спортове.

Миналата година Johnson се завърна в AC/DC, след като напусна бандата през 2016 г., когато беше диагностициран с прогресиращо увреждане на слуха. Благодарение на иновативна медицинска технология той успя да се възстанови и вокалите му отново прозвучаха в албума "Power Up" от 2020 г.

 

Новини