Brian Johnson разказва “скандални истории” от живота си в книга

“The Lives of Brian” ще излезе следващия месец

07 септември 2022
social
Снимка от twitter

Brian Johnson ще издаде автобиографията си следващия месец. Книгата “The Lives of Brian” на фронтмена на AC/DC беше обявена през април миналата година и според информацията ще съдържа “скандални истории” от живота на рок музиканта. 

В изявление той казва: "Имал съм дълги нощи и страхотни нощи, лоши дни и доста добри такива. Сега взех, че написах книга за това… “The Lives of Brian” пристига през октомври”.  

Разказът ще започне с живота му като дете в малък град в Североизточна Англия, който “се възражда от сянката на Втората световна война”. Тогава той гледа и изпълнение на Little Richard по BBC, което го вдъхновява да стане певец. 

В описанието на книгата се казва още: "Повече от десетилетие той се опитва да остави следа с различни групи. Появява се често в телевизионни програми и прави турнета в Европа и Австралия с Geordie, но успехът му се изплъзва. Brian имал семейство, което да издържа и трябвало да плаща ипотека, така че бил принуден да работи на различни места, докато в крайна сметка не започва и собствен бизнес. Но ако Съдбата е имала план за Brian… то Съдбата е нямала никакъв шанс.  Неочаквано той бил поканен в Лондон на прослушване за една от изгряващите световни групи. AC/DC били изпаднали в криза след трагичната смърт на вокалиста Bon Scott, но именно с Brian на борда ще запишат своя шедьовър “Back in Black”. След дългогодишно блестящо сътрудничество с групата, той е принуден да се оттегли през 2016 г. заради диагнозата за загуба на слуха, но се завърна четири години по-късно за албума “Power Up”.

Автобиографията ще излезе във Великобритания на 13-и октомври, а в САЩ - на 25-и октомври. 

Новини