Britney Spears и Sam Asghari се разделят?

16 август 2023
Britney Spears
Снимка от instagram.com/britneyspears

Britney Spears и Sam Asghari се разделят. Певицата и фитнес инструкторът слагат край на дългогодишната си връзка, твърди известният сайт за звездни клюки TMZ. 

Източници на онлайн изданието са споделили, че двойката е имала голям скандал след слухове, че Britney му е изневерила. Макар да не е ясно дали това е вярно, Sam изглежда e повярвал и дори се е изнесъл от дома им. Според източниците на TMZ сега е въпрос на време той да подаде документи за развод. 

Засега официално потвърждение за раздялата от страна на съпрузите няма. 

TMZ припомня, че Spears и Asghari имат предбрачен договор, който защитава състоянието ѝ в случай на раздяла. 

Преди няколко месеца Sam беше забелязан да отива във фитнес зала в Лос Анджелис без брачната си халка. По същото време Britney се забавляваше на тропическа дестинация с мениджъра си Cade Hudson. Още тогава започна да се говори, че двамата са пред раздяла, само 9 месеца след сватбата.

Britney и Sam се срещнаха през 2016 г. на снимките за видеото към нейната песен “Slumber Party” с участието на Tinashe. По-късно двамата станаха двойка и той беше до нея и я подкрепяше, докато певицата се бореше в съда, за да се освободи от попечителството на баща си.

През септември 2021 г. Sam ѝ предложи брак, малко преди съдът да отсъди в полза на Britney, което се случи през ноември същата година. 

Така, на 9 юни 2022 г., Britney се омъжи за трети път. На сватбата в Калифорния присъстваха някои от известните приятелки на бившата поп принцеса, сред които Madonna, Selena Gomez, Drew Barrymore и Paris Hilton.

Новини