Гръм в Рая - развежда ли се Britney Spears?

31 март 2023
Britney Spears
Снимка от Instagram

За трусове в брака на някогашната поп принцеса Britney Spears съобщават американските медии. Певицата била заснета от папараци без брачната си халка, дни преди без венчалния си пръстен на публично място да се разходи и съпругът ѝ Sam Asghari. 

41-годишната звезда слизала от джип на 28-и март и следващите я плътно папараци забелязали, че не носи халката си. В ръцете си тя стискала голямо плюшено мече, докато с мениджъра ѝ Cade Hudson се качвали на частен самолет за Хавай. На 30-и март Sam си тръгнал от фитнес зала, но без бижуто на ръката си. Това още повече разпали слуховете за проблеми в едва 9-месечния брак на двойката.  

Според източници на Holliwood Life обаче не може да става дума за раздяла. Онлайн изданието съобщи също, че още в същия ден Sam изглежда е отговорил на подозренията, като е публикувал селфи в Instagram story, на което е носел пръстена си и се е виждало, че е седнал на седалка в самолет. Предполага се, е хванал полет, за да се присъедини към съпругата си.

Междувременно Britney вече публикува видеодоказателства, че се наслаждава на почивката си.

Britney и Sam са двойка от 2016 г., когато се запознаха на снимките на нейния клип “Slumber Party”. Двамата се сгодиха през септември 2021 г. и се ожениха през юни 2022 г., когато певицата вече беше свободна от 13-годишното попечителство на баща ѝ. Преди сватбата, през май, Britney разкри, че е преживяла спонтанен аборт. 

Новини