Britney Spears отрече информациите за планирана "интервенция" спрямо нея

10 Февруари 2023
Britney Spears
Снимка от Instagram

Britney Spears отговори на информацията в таблоидите, че нейните най-близки хора тайно са планирали интервенция спрямо нея, разтревожени за психичното ѝ състояние и заради злоупотреба с упойващи вещества. 

Бившата поп принцеса публикува в Instagram коментар, в който казва, че ѝ става зле само от факта, че е законно някой да си съчинява истории, че едва не е умряла. И категорично заявява, че е крайно време това да спре. Spears пише още, че се чувства отлично, попечителството над нея вече го няма, годината не е 2007-а, а 2023-а и тя за първи път си готви лазаня у дома. Хвали се също, че най-после е успяла да накара камината в дневната си да проработи. И завършва публикацията като цитира думи на съпруга си: “Не вярвай на всичко, което четеш”.

 

Това се случва само няколко седмици, след като разстревожени за певицата фенове изпратиха полиция в дома ѝ, за да провери дали тя е добре. Малко преди това в социалните мрежи беше разспространено видео, което показва как Britney се държи неадекватно в ресторант в Лос Анджелис. След случката в Twitter звездата написа, че служителите на реда са били изпратени заради фалшиви телефонни обаждания, а в медиите за пореден път са се отнесли нечестно с нея и са я показали в лоша светлина. Тя помоли всички, включително феновете си, да уважават правото ѝ на лично пространство. 

Новини