The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Bruce Springsteen подновява популярния си спектакъл на Бродуей
Bruce Springsteen подновява популярния си спектакъл на Бродуей
Снимка: facebook
Bruce Springsteen подновява популярния си спектакъл на Бродуей Сряда, 09.06.2021 г., 15:50 ч. Шоуто е част от възстановяването на културния живот, сложен на пауза заради пандемията

Bruce Springsteen подновява популярния си спектакъл "Springsteen на Бродуей" от 26-и юни. Той на практика ще е първата звезда, която ще има шоу пред публика и на закрито след разхлабване на рестрикциите, наложени заради коронавируса. На спектакъла в театъра "Сейнт Джеймс" ще могат да присъстват само зрители, които представят документ за завършена ваксинация. Към момента са обявени 30 дати за шоуто на Springsteen до 4-и септември, а продажбата на билетите започва от днес. Част от приходите от първата вечер ще бъдат дарени на благотворителни организации в Ню Йорк и Ню Джърси. 

"Спрингстийн на Бродуей" се ражда от специално шоу, което музикантът изнася пред президента Barack Obama и неговия екип в последните дни от мандата му. Самият спектакъл се представя пред публика между 3 октомври 2017 г. и декември 2018 г. От 236 шоута печалбата е над 100 милиона долара. Сетът съчетава хитове като “Born to Run”, “Dancing in the Dark” и “Thunder Road”, както и по-слабо познати парчета като “The Wish” и “My Father’s House”. 

Коментари