Courteney Cox чисти звезди на Алеята на славата в Холивуд

23 март 2023
Courteney Cox
Снимка от YouTube screenshot

Почти 20 години след излъчването на последния епизод на “Приятели” Courteney Cox още не може да излезе от ролята на героинята си в обичаната от поколения комедийна поредица Моника Гелар. 58-годишната актриса публикува забавно видео, в което почиства звездата си на Алеята на славата в Холивуд. 

“Някой трябва да го направи”, написа Cox към клипчето. В него тя първо забелязва как човек изчиства обувките си точно върху плочата с нейното отличие. След това възмутително действие се появява Моника с препарат и домакинска хартия, за да почисти. "Точно върху звездата! Можеше да заобиколиш!”, извиква тя след невъзпитания човек. 

След това, под звуците на "9 to 5" на Dolly Parton, Cox се премества и почиства звездите на приятелките си Laura Dern, Jennifer Aniston и Reese Witherspoon.

Witherspoon, която отпразнува рождения си ден в сряда, коментира под видеото “Благодаря, че ни поддържаш чисти, Court!! 🤩".

Dern сподели клипчето в своя акаунт и написа “Благодаря ти, Court, че ни почисти толкова добре! Отдавна си мисля да го направя”. 

Cox получи своята звезда на Алеята през февруари. На церемонията Dern беше сред специалните гости, а Aniston държа реч.

Новини