Jennifer Aniston поздрави най-любимия си човек на планетата - Lisa Kudrow

31 юли 2023
Jennifer Aniston
Снимка от instagram.com/jenniferaniston

Jennifer Aniston и Courteney Cox не пропуснаха да поздравят своята любима приятелка Lisa Kudrow за рождения ѝ ден. 

В неделя звездата от сериала "Приятели" навърши 60 години и нейните колеги от култовата комедийна поредица използваха социалните мрежи, за да ѝ отправят пожелания.  

“Моля, присъединете се към мен, за да отпразнуваме заедно моя най-любим човек на планетата. LISA KUDROW!! 🎈🥳”, написа 54-годишната Aniston към серия снимки, на които е заедно с рожденичката и Cox. “Тя е моя приятелка и мое семейство от почти 30 прекрасни години. Ценя те много и те обичам. Това е една от най-талантливите комедианти/актриси, с които съм имала честта да работя през тези славни години и още много занапред! Честит рожден ден на Lisa! ❤️🤸‍♀️🎈🥳❤️”.

59-годишната Cox пък написа, че Kudrow "е най-умната, забавна и грижовна личност": "Винаги се чувствам на място и обичана, когато съм близо до теб. Това е твоят дар за всички, които обичаш". 

“Благодаря на всички за пожеланията за рождения ми ден" - така самата рожденичка отговори на посланията към нея. В Instagram Story тя публикува и своя снимка, на която тъкмо е затворила очи преди да духне свещите на тортата си. "Това желание е за всички вас!", добавя тя. 

Трите актриси от "Приятели" запазиха близките си отношения през всички тези години, откакто сериалът приключи и винаги се подкрепят. 

През февруари Kudrow и Aniston придружиха Cox на церемонията, на която беше открита нейната звезда на Алеята на славата в Холивуд.

Новини