Courteney Cox пресъздаде танца си с Bruce Springsteen в ново видео

10 юни 2024
Courteney Cox
Снимка от YouTube screenshot

Десетилетие преди появата на Моника Гелар, Courteney Cox е била просто почитателка на Bruce Springsteen. 

Актрисата от сериала "Приятели" си припомни участието си в клипа към песента на The Boss "Dancing in the Dark" от 1984 г. Звездата се включи в предизвикателство в платформата TikTok, което пита родителите как са танцували като млади през 80-те години. 

“Танцуване... в мрака в стил 80-те”, написа Cox към клипчето, в което започва да танцува под звуците на хита от 1984 г. "Smalltown Boy" на Bronski Beat, който се използва в предизвикателството. 

Актрисата обаче изглежда не се чувства съвсем удобно, затова съблича горната си дреха, разкривайки същата тениска, която носи в клипа на Springsteen, музиката се сменя, а тя пресъздава танца си с музиканта от неговото видео. 

@courteneycoxofficial

1980’s dancing… in the dark

♬ original sound - Courteney Cox

Cox е на 20 години, когато режисьорът Brian De Palma я избира да участва в клипа, който е заснет по време на концерта на Springsteen в Сейнт Пол, Минесота Tour, част от турнето му "Born in the USA". В сцената музикантът кани своя почитателка от публиката на сцената и танцува с нея.  

Преди няколко години Cox призна, че клипът е отворил много врати за нея, въпреки че тя не е искала да бъде тази, която ще се качи на сцената на концерта. Тя каза още, че първоначално е било заснето видео, в което тя и още няколко актриси са влезли в ролята на приятелки, които се приготвят да отидат на шоуто. То обаче отпаднало от финалната версия на музикалното видео. Актрисите са били предупредени, че Springsteen ще качи една от тях на сцената, но не са знаели коя от тях ще бъде избрана. 

Magic - Музиката, която обичаш

Новини