David Beckham изненада приятеля си Marc Anthony

08 септември 2023
Marc Anthony
Снимка от БГНЕС

David Beckham изненада приятеля си Marc Anthony като се появи на церемонията по откриването на неговата звезда на Алеята на славата в Холивуд. 

В четвъртък 54-годишният певец беше удостоен с голямата чест и остана шокиран, когато Beckham, негов приятел от повече от две десетилетия, се появи да произнесе реч в негова чест.

След церемонията Anthony обясни пред медии, че 15 минути преди началото получил следното съобщение от приятеля си: „Хей, поздравления. Съжалявам, че не мога да бъда там“. Бившата футболна звезда пък коментира, че Marc е невероятен приятел и винаги казва на децата си колко е важно да имаш добри и истински приятели. 

Beckham има 4 деца от съпругата си, бившата певица и понастоящем дизайнерка Victoria Beckham - Brooklyn на 24 години, Cruz на 18 години, Romeo на 21 години и Harper на 12 години. Anthony е кръстник на Cruz.

„За първи път срещнах Marc преди 20 години, когато играех за Реал Мадрид. Вероятно не е добре да го казвам, но бях много шокиран, когато срещнах Marc, защото по пътя към всеки мач на Реал Мадрид слушах негова музика", каза бившият професионален футболист. "Сега се обличам малко като него. Научих салса само заради един мъж - но моля, не казвайте на жена ми."

"Когато се срещнахме, веднага усетихме специална връзка. Знаех, че имам приятел за цял живот", продължи Beckham речта си. „С годините приятелството ни се разрасна и Marc е семейство, кръстник на сина ми Cruz и човек, с когото обичам да прекарвам времето си. Той е невероятен баща, съпруг и семеен човек и дава толкова много на хората в неговият живот. Той направи толкова много за популяризирането на латино музиката и вдъхновяването на следващото поколение млади хора. Обичам да го виждам да си сътрудничи с млади артисти – например като сина ми – да преодолява граници и да прегръща нови идеи. Marc е постигнал толкова много, но знам, че той едва сега започва. Неговата страст към музиката става все по-силна и той ме вдъхновява със своя стремеж, енергия и невероятна работна етика. Не мога да се сетя за човек, който да заслужава повече това признание“.

По време на собствената си реч Anthony призна, че е "извън себе си" от радост и гордост заради честта, която получава.

„Чувал съм отново и отново какво е да бъдеш смирен, и това ме кара да се чувствам точно така“, каза той. „Това е отрезвяващо, защото гледам семейството си, гледам приятелите си, близките си, ежедневните си разговори, това са хората, които ме оформиха като личност. Това са хората, които ме създадоха. Винаги казвам, че е скъпо да изглеждаш толкова евтино. Това всъщност означава, че е необходима много работа, за да изглежда лесно, но не е. Разчитах на приятелите си. Аз съм съвкупност от милиони часове решения, разговори“.

Певецът има 15-годишни близнаци, Max и Emme, от бившата си съпруга Jennifer Lopez; още две деца - Ryan Adrian на 20 години и Cristian Marcus на 22 години от бившата съпруга Dayanara Torres; и още две - Chase на 28 години и Ariana на 29 години от Debbie Rosado. Първото му дете от настоящата му съпруга Nadia Ferreira се роди през юни тази година. 

„Искам да благодаря на феновете. Искам да благодаря на децата си. Искам да благодаря на приятелите си. Искам да благодаря на хората, които повярваха в мен. Моят кръщелник, моите бебета, които вече не са бебета, моите красиви приятели, съпругата ми, екипът ми и хората, които всеки ден ме правят мъжа, който съм“, каза Anthony.

Новини