Децата на Diana Ross с трогателни послания за нейния юбилей

27 март 2024
Diana Ross
Снимка от YouTube screenshot

Tracee Ellis Ross и Evan Ross поздравиха майка си Diana Ross за нейния 80-ти юбилей.

Във вторник две от петте деца на музикалната икона използваха социалните мрежи, за да отправят пожелания към своята майка и споделиха нейни снимки през годините.

"Честит рожден ден, мамо. Няма думи, с които бих могла да опиша колко много те обичам. Ти си всичко. Всичко, всичко 🖤🖤🖤🖤 Благодаря ти, че ми показа силата на любовта!", написа 35-годишният Evan, който е най-малкото дете на певицата и се занимава с актьорство и музика.

В поста си той помести и две снимки, на които майка му го носи на ръце, когато е бил малко момче, а последната изглежда като актуално нейно селфи.

51-годишната Tracee пък публикува пленяващ вниманието видео монтаж, в който са събрани "80 невероятни снимки" на Diana в 80 секунди. Кадрите се сменят на фона на една от най-прекрасните песни на звездата - "If We Hold on Together".

Към видеото актрисата сподели, че намира за забавно това, че Google може да ѝ даде факти за живота на майка ѝ, за които дори не е подозирала: 

"Знаете ли, че от 1976 до 1985 г. (Rhonda е родена през 1971 г., аз - през 1972 г. и Chudney - през 1974 г.), моята майка @dianaross е издавала албум всяка година, правила е турнета, продуцирала е и е участвала в редица телевизионни предавания, снимала е "Mahogany" и "The Wiz", продуцирала е легендарния си концерт в Сентръл парк през 1983 г. с около 800 000 души публика (когато първата вечер се провалила заради дъждовното време, тя сама платила, за да го осъществи на следващата вечер), напуснала е Motown, наела е цял етаж на престижна сграда на "Пето авеню", купила е имот извън Ню Йорк и офис сграда, където е произвеждала мърчандайз, и други важни житейски моменти?", пише Tracee в поста си.

След това тя продължава като изразява възхищението си от упоритостта на майка си, но от топлотата и любовта, с които е дарявала децата си през целия им живот.

"Тя също така ни будеше за училище (беше най-добрият будилник), беше с нас за семейната вечеря и за къпане, записваше, докато ние спяхме, планираше партитата за рождените ни дни, времето за игра с нас, водеше ни на лекар, решаваше споровете ни...нали знаете, всички онези неща, които майките правят. Докато чупеше рекорди, разбиваше граници и даваше пример за стил и блясък, ние, нейните деца, винаги бяхме приоритет. Както често казвам, обичаната световна икона Diana Ross може и да е легендарна, но не може да се мери с моята майка".

Diana ражда Тracee през 1972 г. Година по-рано дава живот на първата си дъщеря Rhonda. Тогава певицата е омъжена за Robert Ellis Silberstein, който отглежда Rhonda като свое дете. Нейният биологичен баща е легендарният музикален продуцент Berry Gordy. По-късно Diana и Robert се сдобиват и с Chudney, третата им дъщеря. А от следващия си брак с Arne Naess Jr., Diana има двама синове - Ross и Evan.

Ден преди юбилея на Diana Ross стана ясно, че актрисата Kat Graham ще се превъплъти в нея за биографичния филм за Michael Jackson, озаглавен "Michael".

Magic - Музиката, която обичаш

Новини