Звезда от "Дневниците на вампира" ще изиграе Diana Ross

26 март 2024
Kat Graham
Снимка от БГНЕС

Предстоящият биографичен филм за Michael Jackson, "Michael", добави още актьори към екипа си. 

Вече е ясно кои звезди ще влязат в образа на легендите Diana Ross и Quincy Jones, както и на по-голямата сестра на Краля на поп музиката La Toya Jackson. 

Според Variety звездата от сериала "Дневниците на вампира" Kat Graham е избрана да изиграе изпълнителката на "Upside Down".

34-годишната актриса и певица сподели в социалните мрежи: 

„Благодарна съм, че ще изиграя легендарната Diana Ross... режисирана от великия Antoine Fuqua. Нямам търпение всички да видят този филм и брилянтните изпълнения в него. Благодаря, Graham King, Vickie Thomas и г-н Fuqua, че ми позволихте привилегията да бъда част от преразказа на такава ключова епоха в нашата музикална история“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kat Graham (@katgraham)

Variety съобщава още, че ролята на Quincy Jones, влиятелна фигура в живота на Michael Jackson, който среща бъдещия Крал на поп музиката, когато Jackson е бил само на 12 години, ще бъде изиграна от Kendrick Sampson.

Основателят на Motown Records Berry Gordy ще бъде изигран от Larenz Tate, който преди това е изобразявал Quincy Jones в "Ray" от 2004 г. По-голямата сестра на Michael, La Toya Jackson, ще бъде изиграна от Jessica Sula. Liv Symone ще бъде Gladys Knight, Kevin Shinick ще се преобрази в Dick Clark, а Keilyn Durrel Jones - в Bill Ray.

Всички те се присъединяват към предварително обявените членове на актьорския състав Jaafar Jackson, Colman Domingo, Miles Teller, Nia Long и Juliano Krue Valdi.

През януари 2023 г. беше обявено, че племенникът на Michael Jackson, Jaafar Jackson, ще играе Краля на попа във филма. Jaafar е син на брата на Michael, Jermaine. Това ще бъде филмовия дебют на 27-годишния Jaafar, въпреки че той се появи в риалити шоуто "The Jacksons: Next Generation".

Ролята на бащата на Michael, Joe Jackson, ще бъде изпълнена от Colman Domingo. Той беше номиниран за "Оскар" тази година за превъплъщението си в лидера за граждански права Баярд Ръстин в "Ръстин", а също така се появява в "Еуфория", "Селма" и "Ако Бийл Стрийт можеше да говори".

Miles Teller ще играе John Branca, мениджърът на Michael след баща му и човекът, който изиграва важна роля за стартирането на неговата солова кариера. Branca е посочен и като изпълнителен продуцент на филма. Teller е известен с изявите си във "Фантастичната четворка" и "Топ Гън: Маверик". 

Magic - Музиката, която обичаш

Новини