Дефилето на Ангелите се завръща след 4 години

06 март 2023
Victorias Secret
Снимка от БГНЕС

Модното шоу на марката за дамско бельо Victoria's Secret се завръща. 

Новината е съобщил по време на финансова среща на компанията в петък финансовият директор Timothy Johnson. По думите му новата версия на ревюто ще се състои по-късно тази година. 

Завръщането на Victoria's Secret на подиума ще се случи 4 години, след като провеждането на шоуто беше прекратено през ноември 2019 г. на фона на скандал, предизвикан от информации за близки отношения между бившия директор на марката Les Wexner и осъдения за сексуални престъпления финансист Jeffrey Epstein. Критики към бранда имаше и за това, че насажда непостижими стандарти за красота. 

Първото издание на модното шоу се провежда през август 1995 г. и продължава още 23 пъти през следващите години, с изключение на 2004 г. 

От 2001 г. стартира и практиката дефилето на моделите да се допълва с музикални изпълнения, като сред звездите, участвали в шоуто са The Weeknd, Katy Perry, Maroon 5, Jay-Z, Kanye West, Taylor Swift, Harry Styles, Ariana Grande, Ed Sheeran, Rihanna, Justin Bieber, Bruno Mars, Destiny's Child, Usher и Justin Timberlake. 

Новини