Destiny’s Child се събраха на премиерата на филма на Beyoncé

27 ноември 2023
Beyonce
Снимка от YouTube screenshot

Destiny’s Child се събраха на премиерата на концертния филм за турнето на Beyoncé "Renaissance".

Бившите колеги на певицата от групата Kelly Rowland и Michelle Williams, както и LeToya Luckett и LaTavia Roberson (които напуснаха състава през 2000 г.) бяха сред специалните гости на представянето на "Renaissance: A Film By Beyoncé" в Бевърли Хилс в събота. 

В Instagram Rowland написа, че филмът не бива да се пропуска и добави, че след като го е гледала се чувства вдъхновена и много се гордее с Beyoncé.

Williams пък описа продукцията като "невероятна" във видеопослание.

“Всеки път, когато тя покаже нещо на света, тя разкрива едно ново ниво на това колко здраво работи и в същото време успява да балансира личния си живот, това да бъде съпруга, майка, сестра, приятелка, дъщеря, тя прави всичко. И го прави с такова съвършенство и не приема "не" за отговор, особено, когато знае, че може да бъде направено".  

Luckett написа, че Beyoncé е вложила сърцето си във филма и добави: 

“Танцувах, пях, плаках и се смях в този киносалон по същия начин, както на шоуто ѝ. Тази жена е удивителна!...”

Според информацията Beyoncé е влязла в залата за прожекцията минути преди да изгаснат светлините заедно със съпруга си Jay-Z и дъщерите им Blue Ivy и Rumi.

В четвъртък предстои певицата да представи филма си и в Лондон. 

На премиерата в Лос Анджелис присъстваха още много звезди сред тях Janelle Monáe, Victoria Monét, Lizzo и Chlöe и Halle Bailey.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

Засега обаче се съобщава, че филмът на Beyoncé се представя по-зле от продукцията за турнето на Taylor Swift. “Renaissance: A Film by Beyonce” е спечелил в САЩ едва 20 милиона долара в премиерния си уикенд, който следва празничните дни за Деня на благодарността. Филмът на Swift събра близо 93 милиона долара приходи само за първите три дни в американските кина. 

Новини